Om Video Unlimited

Bruk Video Unlimited-tjenesten for å leie eller kjøpe videoer som ikke bare kan vises på en Android-enhet, men ogås en en PC, PlayStation® Portable (PSP®), PlayStation® 3 eller PlayStation® Vita. Velg video fra et utvalg av de nyeste Hollywood-utgivelsene med action-filmer, komedier, klassikere og mange andre kategorier.

Note

Video Unlimited er ikke tilgjengelig i alle land og områder.

Slik åpner du Video Unlimited

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Icn sony app qriocity.

Oversikt over Video Unlimited-menyen

Konto Vis kontoinformasjon
    Min samling Vis all lagret videoinnhold
    Innstillinger Vis og endre innstillinger for konto, kjøp og nedlastinger
    Legg til ønskel. Legg til gjeldende video i en ønskeliste
    Slett alt Slett alle elementer i ønskelisten
    Fjern fra ønskeliste Slett videoen du viser, fra ønskelisten
    Del informasjon Del informasjon om gjeldende video via et sosialt nettverk, e-post, Bluetooth eller en annen måte
    Juridiske vilkår Vis juridisk informasjon

Note

Video Unlimited-menyen er dynamisk, noe som betyr at du ikke vil ha tilgang til alle alternativer til enhver tid. For eksempel er alternativet for sletting av alle elementer i ønskelisten bare tilgjengelig når du viser listen.

Slik åpner du Video Unlimited-menyen

• Ta hurtig på Icn sony key menu når Video Unlimited-appen er åpen.

Slik oppretter du en Video Unlimited-konto

Du må opprette en Video Unlimited-konto for å kunne kjøpe eller leie film med Video Unlimited-tjenesten. Hvis du allerede har en PlayStation®-nettverkskonto eller en Sony Entertainment Network-konto, kan du bruke den i stedet.

Slik utforsker du videoutvalget i Video Unlimited

Bla gjennom videoer etter kategori, eller skriv inn tekst for å søke etter en bestemt tittel. Du kan også velge å forhåndsvise videoer du er interessert i.