Slik håndterer du spillelister

Du kan også opprette dine egne spillelister fra musikken som er lagret på enheten i Min musikk. I tillegg kan du installere Media Go™ på en datamaskin og bruke det til å kopiere spillelister fra datamaskinen til enheten.

Slik oppretter du dine egne spillelister

1. Hvis du vil legge til en artist, et album eller en sang i en spilleliste, berører du og holder nede artistnavnet, albumtittelen eller sangen i Min musikk.
    2. Ta hurtig på Legg til > Opprett ny spilleliste i menyen som nå kommer opp.
    3. Skriv inn et navn på spillelisten, og ta hurtig på OK.

Slik legger du til sanger i en spilleliste

1. Når du blar gjennom sangene, berører du og holder nede artistnavnet, albumtittelen eller sangen som skal legges til i Min musikk.
    2. Ta hurtig på Legg til.
    3. Ta hurtig på spillelisten som artisten, albumet eller sangen skal legges til i. Artisten, albumet eller sangen blir nå lagt til i spillelisten.

Slik spiller du av egne spillelister

1. Ta hurtig på Icn sony music library playlists i Min musikk.
    2. Ta hurtig på en spilleliste under Spillelister.
    3. Ta hurtig på sangen for å spille den av.

Slik fjerner du en sang fra en spilleliste

1. Berør og hold nede tittelen på sangen i en spilleliste for å slette sangen.
    2. Ta hurtig på Slett fra spilleliste fra listen som vises.

Slik sletter du en spilleliste

1. Velg Min musikk og deretter Spillelister.
    2. Berør og hold nede spillelisten du ønsker å slette.
    3. Ta hurtig på Slett.
    4. Ta hurtig på Slett en gang til for å bekrefte.

Note

Du kan ikke slette standard spillelister.