account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjelp oss å forbedre nettstedet vårt
    Svar på et par raske spørsmål for å evaluere besøket ditt.

    Musikkspillermodulen

    Musikkspillermodulen er et miniatyrprogram som gir deg direkte tilgang til musikkspilleren fra Startskjerm. Du må legge til denne modulen på Startskjerm før du kan bruke den.

    Slik legger du til modulen for musikkspilleren på startskjermen

    1. Ta hurtig på et tomt felt på Startskjerm, ta deretter hurtig på Moduler.
    2. Finn og ta hurtig på Musikk-spiller.
    Var denne informasjonen nyttig?
    Ja Nei
    Tilbakemeldingen din er verdifull for oss!
    Hvorfor fant du denne informasjonen nyttig?
    Send inn
    Takk. Vi setter pris på tilbakemeldingen din!
    Finn produktet ditt
    Find
    På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer
    Find
    På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer