Anropshåndtering

Du kan bruke to SIM-kort og veksle mellom dem etter behov. Når du bruker ett SIM-kort til anropshåndtering, deaktiveres det andre SIM-kortet automatisk.

Du kan ringe ved å slå telefonnummeret manuelt, ved å ta hurtig på et nummer som er lagret i telefonens kontaktliste, eller ved å ta hurtig på telefonnummeret i anropslisten.

Når du ringer, fungerer telefonens hovedmikrofon sammen med reservemikrofonen for å dempe støy og bakgrunnslyder.

Note

Ikke dekk til reservemikrofonen når du snakker.

Slik foretar du et anrop ved å taste nummeret

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
  2. Finn og trykk Telefon.
  3. Tast inn nummeret til mottakeren og trykk Icn sony call slider answer.

Slik avslutter du et anrop

• Ta hurtig på Legg på.

Slik ringer du til utlandet

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
  2. Finn og trykk Telefon.
  3. Berør og hold nede 0 til det vises et +-tegn.
  4. Tast inn landsnummeret, retningsnummeret (uten innledende 0) og telefonnummeret, og ta deretter hurtig på Icn sony call slider answer.

Slik besvarer du et anrop

Ill sony answer reject call
  • Dra Icn sony call slider answer over skjermen mot høyre.

Slik avslår du et anrop

• Dra Icn sony call slider dismiss mot venstre over skjermen.

Slik avviser du et annet anrop

• Når du hører gjentatte lydsignaler under et anrop, tar du hurtig på Icn sony call slider dismiss.

Slik endrer du ørehøyttalervolumet under et anrop

• Trykk volumtasten opp eller ned.

Slik slår du på høyttaleren under et anrop

• Ta hurtig på Icn sony stat sys speakerphone.

Slik slår du av mikrofonen under et anrop

• Ta hurtig på Icn sony sys call mute.

Slik aktiverer du skjermen under et anrop

• Trykk raskt på Icn sony key and power k90.

Slik taster du inn numre under et anrop

1. Ta hurtig på Icn sony dialpad under et anrop. Det vises et tastatur.
  2. Ta hurtig på tallene du vil taste inn.

Slik slår du av ringetonen for et innkommende anrop

• Trykk på volumtasten når du mottar anropet.

Slik bruker du anropslisten

I anropsloggen kan du vise nylig ubesvarte Icn sony call log header missed call, mottatte Icn sony call log header incoming call og oppringte Icn sony call log header outgoing call anrop.

Slik viser du ubesvarte anrop

1. Når du har ubesvarte anrop, vises Icn sony call log header missed call på statuslinjen. Dra statuslinjen nedover.
  2. Ta hurtig på Ubesvart anrop.

Ringe et nummer fra anropsloggen

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
  2. Finn og ta hurtig på Telefon. Anropsloggen vises i øvre del av skjermen.
  3. Hvis du vil ringe et nummer direkte, tar du hurtig på nummeret. Hvis du vil redigere et nummer før du ringer det, berører du og holder nede det aktuelle nummeret. Deretter tar du hurtig på Rediger nummer før anrop.

Note

Du kan også ringe et nummer ved å ta hurtig på Icn sony smartsearch calllog detail btn normal > Ring tilbake.

Legge til et nummer fra anropsloggen i kontaktlisten

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
  2. Finn og ta hurtig på Telefon.The call log view appears on the upper part of the screen.
  3. Berør og hold nede nummeret, og velg deretter Legg til som kontakt.
  4. Ta hurtig på ønsket kontakt, eller ta hurtig på Opprett ny kontakt.
  5. Rediger kontaktopplysningene, og ta hurtig på Lagre.