Slik installerer du programmer som ikke er fra Google Play™

Hvis du installerer programmer av ukjent eller upålitelig opprinnelse, kan det skade enheten. Enhetens standardinnstilling er å blokkere slike installasjoner. Du kan imidlertid endre denne innstillingen og tillate installasjon fra ukjente kilder.

Note

Sony går ikke god for og garanterer ikke ytelsen til tredjepartsprogrammer eller innhold som blir overført via nedlasting eller på annen måte til enheten. Sony er heller ikke ansvarlig for skade eller redusert ytelse på enheten som skyldes overføring av tredjepartsinnhold. Bruk bare innhold fra pålitelige kilder. Kontakt innholdsleverandøren hvis du har spørsmål.

Slik tillater du installasjon av programmer som ikke er fra Google Play™

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Sikkerhet.
    3. Merk av i avmerkingsboksen Ukjente kilder.