Legge til og redigere kontakter

Du kan opprette, redigere og synkronisere kontaktlister med noen få, enkle trinn. Du kan velge kontaktlister som er lagret i forskjellige kontoer og bestemme hvordan de skal vises på enheten.

Hvis du synkroniserer kontaktene med mer enn én konto, kan du slå sammen kontaktene på enheten for å unngå duplikater.

Note

Enkelte synkroniseringstjenester som f.eks. sosiale nettverkstjenester, lar deg ikke endre kontaktdetaljene.

Slik legger du til en kontakt

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal, og deretter tar du hurtig på Icn sony app phonebook.
    2. Ta hurtig på Icn sony btn add contact.
    3. Hvis kontaktene er synkronisert med en eller flere kontoer, velg kontoen som denne kontakten skal legges til, eller ta hurtig på Lokal kontakt hvis denne kontakten skal kun brukes på enheten.
    4. Skriv inn eller velg eventuell annen informasjon for kontakten.
    5. Når du er ferdig, tar du hurtig på Lagre.

Slik redigerer du en kontakt

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal, og deretter tar du hurtig på Icn sony app phonebook.
    2. Ta hurtig på den kontakten du ønsker å redigere, ta deretter hurtig på Icn sony infiniteview optionmenu edit contact.
    3. Rediger den ønskede informasjonen. Når du er ferdig, tar du hurtig på Lagre.

Slik kobler du et bilde til en kontakt

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal, og deretter tar du hurtig på Icn sony app phonebook.
    2. Ta hurtig på den kontakten du vil redigere, ta deretter hurtig på Icn sony infiniteview optionmenu edit contact.
    3. Ta hurtig på Icn sony contact edit add photo, og velg deretter ønsket metode for å legge inn et kontaktbilde.
    4. Når du har lagt til et bilde, må du ta hurtig på Lagre.

Tip

Du kan også legge til et bilde til en kontakt fra programmet Album.

Slik tilpasser du telefonringetonen til en kontakt

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal, og deretter tar du hurtig på Icn sony app phonebook.
    2. Ta hurtig på den kontakten du ønsker å redigere, ta deretter hurtig på Icn sony infiniteview optionmenu edit contact.
    3. Angi et valg under Ringetone.
    4. Når du er ferdig, tar du hurtig på Lagre.
    5. Ta hurtig på Lagre.

Slik sletter du kontakter

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal, og deretter tar du hurtig på Icn sony app phonebook.
    2. Trykk og hold nede den kontakten du vil slette.
    3. Ta hurtig på ned-pilen for å åpne nedtreskksmenyen for å slette alle kontaktene, velg deretter Merk alle.
    4. Ta hurtig på Icn sony menu delete, og ta deretter hurtig på OK.

Slik redigerer du kontaktinformasjon om deg selv

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal, og deretter tar du hurtig på Icn sony app phonebook.
    2. Ta hurtig på Meg selv, og ta deretter hurtig på Icn sony infiniteview optionmenu edit contact.
    3. Skriv inn ny informasjon, eller foreta endringene du vil ha.
    4. Når du er ferdig, tar du hurtig på Lagre.

Slik oppretter du en ny kontakt fra en tekstmelding

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal, og deretter finner du og tar hurtig på Icn sony app messaging.
    2. Ta hurtig på Icn sony contact edit add photo > Lagre.
    3. Velg en eksisterende kontakt, og ta hurtig på Opprett ny kontakt.
    4. Rediger kontaktopplysningene, og ta hurtig på Lagre.