Om musikk

Få mest mulig ut av din musikkspiller. Hør på og organiser musikk, lydbøker og podcaster som du har overført til minnekortet fra en datamaskin eller kjøpt og lastet ned fra nettbutikker.

Oversikt over musikkspilleren

Scr sony 11ni aa music player overview

1 Bla gjennom musikken
    2 Søk alle sangene som er lagret på enheten
    3 Ta hurtig på uendelig-knappen for å finne tilknyttet informasjon på Internett og plugin-moduler fra Google Play™
    4 Albumbilde (hvis tilgjengelig)
    5 Gå til det neste sang i den gjeldende avspillingskøen, eller spol fremover
    6 Totaltid for sangen
    7 Forløpt tid for gjeldende sang
    8 Fremdriftsindikator – dra indikatoren eller ta hurtig langs linjen for å spole fremover eller bakover
    9 Tasten Spill av / pause
    10 Gå til den foregående sangen i den gjeldende avspillingskøen, eller spol tilbake