Synkronisering med Microsoft® Exchange ActiveSync®

Hvis bedriften din bruker en Microsoft Exchange ActiveSync-konto, kan du få tilgang til bedriftsrelaterte e-postmeldinger, kalenderavtaler og kontakter direkte på enheten din. Etter konfigurering kan du finne informasjonen i E-post-, Kalender- og Kontakter-appene.

Slik konfigurerer du en EAS-konto for synkronisering

1. Kontroller at du har informasjon om domene og server tilgjengelig, som du har fått fra nettverksadministratoren i bedriften.
    2. På Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    3. Trykk på Innstillinger > Konto-synk. > Legg til konto > Exchange ActiveSync.
    4. Angi adressen og passordet du bruker til jobb-e-post.
    5. Trykk på Neste. Enheten begynner å hente kontoinformasjon. Hvis det oppstår en feil, angir du informasjon om domene og server for kontoen din manuelt og trykker deretter på Neste.
    6. Trykk på OK for å tillate at bedriftsserveren tar kontroll over enheten.
    7. Velg et synkroniseringsmetodeintervall og hvilke data du vil synkronisere med enheten, for eksempel kontakter og kalenderhendelser.
    8. Trykk på Neste velg deretter varseltypen for nye e-postmeldinger.
    9. Trykk på Neste på nytt. Tast inn et navn på bedriftskontoen, og trykk deretter på Fullfør oppsett.
    10. Hvis du blir bedt om det, aktiverer du enhetsadministratorinnstillingen for å tillate at bedriftsserveren definerer bestemte sikkerhetsregler på enheten, for eksempel deaktivering av taleopptak og bruk av lagringskryptering. Hvis ikke, mislykkes kontokonfigureringen.

Note

Når du endrer påloggingspassordet for en EAS-konto på datamaskinen, må du logge på EAS-kontoen på enheten på nytt.

Endre innstillingene for en EAS-konto

1. På Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på E-post, og trykk deretter på Icn sony key menu.
    3. Trykk på Innstillinger og velg en EAS-konto, og endre deretter innstillingene for EAS-kontoen slik du ønsker.

Slik angir du et synkroniseringsintervall for en EAS-konto

1. På Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Ta hurtig på E-post, og ta deretter hurtig på Icn sony key menu.
    3. Ta hurtig på Innstillinger, og velg en EAS-konto.
    4. Ta hurtig på Kontroller frekvens > Kontroller frekvens, og velg et intervallalternativ.

Slik fjerner du en EAS-konto

1. Gå til Startskjerm og trykk på Icn sony home apptray normal > Innstillinger > Konto-synk..
    2. Trykk på Exchange ActiveSync og velg deretter EAS-kontoen du vil fjerne.
    3. Trykk på Icn sony key menu og deretter Fjern konto.
    4. Bekreft slettingen ved å trykke på Fjern konto en gang til.