Telefontastatur

Telefontastaturet ligner på et standard 12-tasters telefontastatur. Du får prediktiv tekst og alternativer for multitap-inntasting. Du kan aktivere tekstskriving for telefontastatur via tastaturinnstillingene. Telefontastaturet er bare tilgjengelig i stående format.

Oversikt over telefontastatur på smarttelefoner fra Sony

1 Velg et alternativ for tekstinntasting. Du kan trykke på hvert tegn én gang og bruke ordforslag, eller trykke på tasten inntil det ønskede tegnet er valgt.
    2 Slett et tegn foran markøren.
    3 Legg inn et linjeskift, eller bekreft tekstinntasting.
    4 Legg inn et mellomrom.
    5 Vis symboler og smilefjes.
    6 Vis numre.
    7 Veksle mellom store og små bokstaver og slå på Caps Lock.

Slik åpner du telefontastaturet for første gang

1. Ta hurtig på et tekstfelt, og ta deretter hurtig på Icn sony textinput numbers symbols.
    2. Ta hurtig på Icn sony menu settings, og ta deretter hurtig på Tastaturinnstillinger.
    3. Ta hurtig på Stående tastatur, og velg alternativet Telefontastatur.

Slik legger du inn tekst ved hjelp av telefontastaturet

• Når Icn sony text input phonepad singletap on vises i telefontastaturet, trykker du én gang på hver tegntast, selv om bokstaven du ønsker, ikke er den første bokstaven på tasten. Trykk og hold nede kandidatraden for å vise flere ordforslag, og velg et ord fra listen.
    • Når Icn sony text input phonepad singletap off vises i telefontastaturet, trykker du skjermtasten for tegnet du ønsker å skrive inn. Fortsett å trykke denne tasten til det ønskede tegnet er valgt. Deretter gjør du det samme for det neste tegnet du vil skrive inn, og så videre.

Slik legger du inn tall ved hjelp av telefontastaturet

• Når telefontastaturet er åpent, tar du hurtig på Icn sony textinput numbers horizontal. Det vises et telefontastatur med tall.

Slik setter du inn symboler og smilefjes med telefontastaturet

1. Når telefontastaturet er åpent, tar du hurtig på Icn sony text input phonepad sym smiley. Det vises et rutenett med symboler og smilefjes.
    2. Rull opp eller ned for å vise flere alternativer. Ta hurtig på et symbol eller et smilefjes for å velge det.