Telefonsamtaler

Du kan ringe ved å slå telefonnummeret manuelt ved å trykke på et nummer som er lagret i kontaktlisten, eller ved å trykke på telefonnummeret i anropslisten. Du kan også bruke funksjonen for smartringing for å finne nummer raskt fra kontaktlisten og anropslogger ved å angi en del av et kontaktnummer eller -navn, og velge fra forslagene som vises.

Ringe med smarttelefoner fra Sony

1 Vise flere valg
2 Slett nummer
3 Ringetastatur
4 Oppringingsknapp

Slik åpner du ringetastaturet

1. På Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
  2. Finn og ta hurtig på Icn sony app dialer.
  3. Hvis ringetastaturet ikke vises, tar du hurtig på Icn sony call dialpad pressed.

Slik ringer du et telefonnummer

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
  2. Finn og trykk på Icn sony app dialer.
  3. Hvis anropslisten vises, trykker du på Icn sony call dialpad pressed for å vise ringetastaturet.
  4. Tast inn telefonnummeret, og trykk på Icn sony call slider answer.

Tip

Hvis du vil slette et nummer du har angitt ved en feil, trykker du på Icn sony delete phone number blk.

Slik ringer du med smartringing

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
  2. Finn og trykk på Icn sony app dialer.
  3. Hvis anropslisten vises, trykker du på Icn sony call dialpad pressed for å vise ringetastaturet.
  4. Bruk ringetastaturet til å legge inn bokstaver eller tall som stemmer med kontakten du ønsker å ringe. Etter hvert som du taster inn hver bokstav eller tall, vises en liste som samsvarer med søket ditt.
  5. Trykk på kontakten du vil ringe.

Slik ringer du til utlandet

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
  2. Finn og trykk på Icn sony app dialer. Anropslisten vises.
  3. Trykk på Icn sony call dialpad pressed for å vise ringetastaturet.
  4. Berør og hold 0 til det vises et «+»-tegn.
  5. Tast inn landsnummeret og retningsnummeret (uten innledende nuller) etterfulgt av telefonnummeret. Trykk deretter på Icn sony call slider answer.

Slik legger du til et direktenummer på startskjermen

1. Hold fingeren på et tomt område av Startskjerm til enheten begynner å vibrere og tilpasningsmenyen vises.
  2. I tilpasningsmenyen trykker du på Moduler > Snarveier.
  3. Bla gjennom listen over apper, og velg Direkte oppringing.
  4. Velg kontakten og nummeret som du ønsker å bruke som direktenummer.

Vise eller skjule telefonnummeret

Du kan velge om telefonnummeret ditt skal vises eller skjules på anropsmottakernes enheter når du ringer til dem.

Slik viser eller skjuler du telefonnummeret under utgående anrop

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
  2. Finn og trykk på Innstillinger > Anrop > Flere innstillinger > Anroper-ID, og velg et alternativ.

Note

Det er ikke sikkert dette alternativet tilbys av alle operatører.