account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
Close
Hjelp oss å forbedre nettstedet vårt
Svar på et par raske spørsmål for å evaluere besøket ditt.

Stor tekst

Du kan aktivere alternativet for stor tekst for å øke standandstørrelsen for tekst som vises på enheten.

Slik aktiverer eller deaktiverer du stor tekst

  1. Ta hurtig på Icn sony home apptray normal på Startskjerm.
  2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Tilgjengelighet.
  3. Dra glidebryteren ved siden av Stor tekst.
Var denne informasjonen nyttig?
Ja Nei
Tilbakemeldingen din er verdifull for oss!
Hvorfor fant du denne informasjonen nyttig?
Send inn
Takk. Vi setter pris på tilbakemeldingen din!
Finn produktet ditt
Find
På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer
Find
På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer