Ikke forstyrr-modus

Enheten kan stilles inn på Ikke forstyrr-modus og bestemme hvor lenge enheten skal være i Ikke forstyrr-modus manuelt. Enheten kan også forhåndsinnstilles til når enheten skal være i Ikke forstyrr-modus automatisk.

Slik aktiverer du Ikke forstyrr-modus

1. Dra statuslinjen nedover for å åpne hurtiginnstillingspanelet.
    2. Finn og trykk på Icn stat sys ringer do not disturb .
    3. Velg et alternativ, og trykk deretter på Utført.

Slik veksler du raskt mellom Ikke forstyrr-modus, vibreringsmodus og lydmodus

1. Trykk volumtasten opp eller ned til Icn sony sys ringer silent, Icn sony stat sys ringer vibrate eller Icn sony sound on vises.
    2. Trykk på , Icn sony stat sys ringer vibrate eller Icn sony sound on for å veksle raskt mellom vibrasjons-/lydmodus. Hvis du vil aktivere Ikke forstyrr-modus, trykker du ned på volumtasten mens du er i vibrasjonsmodus.

Slik planlegger du tidsintervaller for Ikke forstyrr-modus

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Lyd og varsling > «Ikke forstyrr» > Automatiske regler.
    3. Velg tidspunktet eller hendelsen for å planlegge Ikke forstyrr-modus, eller legg til en ny regel.
    4. Tast inn ønsket navn på regelen og trykk deretter på OK.
    5. Finn og trykk på Dager og merk av i avmerkingsboksene for de relevante dagene. Deretter trykker du på Utført.
    6. Angi starttidspunktet ved å trykke på Starttidspunkt og velge en verdi, og trykk deretter på OK.
    7. Angi sluttidspunktet ved å trykke på Sluttidspunkt og velge en verdi, og trykk deretter på OK. Enheten forblir i Ikke forstyrr-modus i det valgte tidsintervallet.

Angi unntak for Ikke forstyrr-modus

Du kan velge hvilke varseltyper som kan bruke lydsignaler i Ikke forstyrr-modus, og du kan fitrere unntak basert på hvem varslene kommer fra. De vanligste typene unntak omfatter:
    • Hendelser og påminnelser
    • Anrop
    • Meldinger
    • Alarmer

Slik tillater du unntak i Ikke forstyrr-modus

1. Gå til startskjermen, og trykk på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Lyd og varsling > Ikke forstyrr > Bare prioritert tillatt.
    3. Trykk på glidebryter for det ønskede valget.

Slik kobler du unntak med bestemte typer kontakter

1. Gå til startskjermen, og trykk på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Lyd og varsling > Ikke forstyrr > Bare prioritert tillatt.
    3. Trykk på Anrop eller Meldinger.
    4. Velg et alternativ.