Daydream

Daydream er en interaktiv skjermsparer som automatisk viser farger, bilder eller en fremvisning når enheten er dokket eller lades og skjermen ikke er i bruk.

Note

På en enhet med flere brukere kan hver bruker ha individuelle Daydream-innstillinger.

Slik aktiverer eller deaktiverer du Daydream-skjermspareren

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Skjerm > Dagdrøm.
    3. Trykk på glidebryteren for å aktivere eller deaktivere funksjonen.

Slik velger du innhold til Daydream-skjermspareren

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Skjerm > Dagdrøm.
    3. Trykk på glidebryteren for å aktivere funksjonen.
    4. Velg det du vil vise når skjermspareren er aktiv.

Slik starter du Daydream-skjermspareren manuelt

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Skjerm > Dagdrøm.
    3. Trykk på glidebryteren for å aktivere funksjonen.
    4. For å aktivere Daydream-skjermspareren umiddelbart, trykker du på Icn sony key menu. Trykk deretter på Start nå.