Gjenkjenne musikk med TrackID™

Bruk TrackID™-tjenesten til musikkgjenkjenning for å identifisere en sang som du hører rundt deg. Spill bare inn en kort snutt av sangen, så får du artist-, tittel- og albuminformasjon i løpet av noen få sekunder. Du kan kjøpe sanger som er identifisert av TrackID™, og du kan vise TrackID™-lister for å se hva TrackID™-brukere rundt om i verden søker etter. De beste resultatene får du ved å bruke TrackID™ i stille omgivelser.

Oversikt over TrackID på smarttelefoner fra Sony

1 Søk etter spor, album og artister
    2 Opprett en TrackID™-profil på Internett
    3 Vis gjeldende musikklister
    4 Vis TrackID™-valgene
    5 Vis historikk fra tidligere søk
    6 Se hva andre lytter til
    7 Identifiser musikken du lytter til

Note

Det kan hende at TrackID™-appen og noen av funksjonene i TrackID™-tjenesten ikke støttes i alle land eller regioner eller av alle nettverk eller mobiloperatører. TrackID™ kan koble til musikkstrømmetjenester som er tilgjengelige i landet ditt.

Slik identifiserer du musikk ved hjelp av TrackID™-teknologi

1. På Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på TrackID™, og hold deretter enheten inntil musikkilden.
    3. Ta hurtig på Icn sony app track id track. Hvis sangen gjenkjennes av TrackID™-tjenesten, vises resultatet på skjermen.

Tip

Vil du gå tilbake til startskjermen for TrackID™, tar du hurtig på Icn sony key and back.

Slik viser du artistinformasjonen for en sang

1. Når en sang er gjenkjent av TrackID™-appen, vises resultatet på TrackID™-startskjermen.
    2. Bla til resultatet du vil vise, og ta hurtig på for å åpne det.

Slik sletter du en sang fra sporloggen

1. Åpne TrackID™-appen og bla til sangen du vil slette.
    2. Berør og hold skjermen for å vise Icn sony trackid delete.
    3. Ta hurtig på Icn sony trackid delete.

Slik bruker du TrackID™ LIVE

Du kan bruke TrackID™ LIVE for se hva folk lytter til akkurat nå i sanntid over hele verden. Du kan starte TrackID™ LIVE på to måter:

• Trykk på kartet på TrackID™-startskjermen.
    • Eller trykk på Icn sony key menu og deretter TrackID™ LIVE.

Tip

Du kan endre hvor raskt du vil få informasjon, eller du kan dempe eller slå av demping av avspilling av sanger.