Slik organiserer du meldinger

Slik sletter du en melding

1. På Startskjerm tar du hurtig på programskjermikonet på Icn sony home apptray normal , for så å finne og ta hurtig på meldingsikonet på Icn sony app messaging .
    2. Ta hurtig på samtalen som inneholder meldingen som du vil slettes.
    3. Berør og hold nede meldingen du vil slette, og ta deretter hurtig på Slett melding > Slett.

Slik sletter du samtaler

1. Fra Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal, og deretter finner du og tar hurtig på Icn sony app messaging.
    2. Ta hurtig på Icn sony key menu og deretter på Slett samtaler.
    3. Merk avmerkingsboksene for de samtalene du vil slette, ta deretter hurtig på Icn sony menu delete > Slett.

Slik setter du en stjerne ved en melding

1. På Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal, og deretter finner du og tar hurtig på Icn sony app messaging.
    2. Trykk på samtalen som du vil åpne.
    3. Berør og hold nede meldingen du vil stjernemerke, og ta deretter hurtig på Legg til stjerne.
    4. Hvis du vil fjerne en stjerne fra en melding, holder du inne den stjernemerkede meldingen og tar hurtig på Slett stjerne.

Slik viser du meldinger med stjerner

1. På Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal, og deretter finner du og tar hurtig på Icn sony app messaging.
    2. Ta hurtig på Icn sony key menu, og ta deretter hurtig på Stjernemerkede meld..
    3. Alle meldinger med stjerne vises i en liste.

Slik søker du etter meldinger

1. På Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal, og deretter finner du og trykker på Icn sony app messaging.
    2. Trykk på Icn sony menu search.
    3. Skriv inn søketeksten. Søkeresultatet vises i en liste.