Slik kan du låse og låse opp skjermen

Når enheten er slått på, men ikke er i bruk i løpet av et angitt tidsrom, blir skjermen svart for å spare batteristrøm, og skjermen låses automatisk. Skjermlåsen sikrer at du ikke gjør noe på berøringsskjermen ved et uhell når du ikke bruker telefonen. Når du kjøper enheten, er en enkel skjermlås allerede aktivert. Dette betyr at du må sveipe til venstre eller oppover på skjermen for å låse den opp. Du kan endre sikkerhetsinnstillingene senere og legge til andre låsefunksjoner. Se Skjermlås.

Låseskjerm på smarttelefon fra Sony

Slik aktiverer du skjermen

• Trykk raskt på på/av-tasten Icn sony key and power k90.

Slik låser du skjermen

• Trykk kort på av/på-tasten Icn sony key and power k90 når skjermen er aktiv.