Forbedre lydkvaliteten

Lyden på enheten kan forbedres ved å aktivere den enkelte lydinnstillingene som equalizer og surround-lyd manuelt. Dynamisk normalisering kan også aktiveres for å minimere volumforskjellene mellom sanger og videoer.

Slik forbedrer du lyden automatisk

1. I Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Lyd og varsling > Lydinnstillinger.
    3. Aktiver ClearAudio+-funksjonen ved å trykke på glidebryteren.

Slik justerer du lydinnstillingene manuelt

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Lyd og varsling > Lydinnstillinger.
    3. Deaktiver funksjonene ClearAudio+ og DSEE HX hvis de aktiveres ved å trykke på glidebryterne.
    4. Trykk på Lydeffekter > Equalizer.
    5. Velg et forhåndsinnstilt arrangement fra nedtrekkslisten, eller juster lydinnstillingene manuelt ved å dra glidebryterne opp eller ned.

Note

Den manuelle justeringen av lydinnstillingene har ingen innvirkning på talekommunikasjonsapper. Lydkvaliteten til stemmesamtaler endres for eksempel ikke.

Slik minimerer du volumforskjeller med dynamisk normalisering

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Lyd og varsling > Lydinnstillinger.
    3. Deaktiver DSEE HX-funksjonen hvis den er aktivert, ved å trykke på glidebryteren.
    4. Aktiver Dynamisk normalisering-funksjonen ved å trykke på glidebryteren.