Redigere tekst

Du kan velge, beskjære, kopiere og lime inn tekst idet du skriver. Du kan få tilgang til redigeringsvalgene ved å ta hurtig to ganger på teksten som er lagt inn. Da blir redigeringsvalgene tilgjengelige i programlinjen.

Linje for tekstredigering

Etter at du har valgt tekst ved å trykke to ganger på et ord, vises en redigeringslinje med flere verktøy:

• Klipp ut
    • Kopier
    • Lim inn
    • Del
    • Merk alt
    • Hjelp

Note

Lim inn-alternativet vises bare når du har lagret tekst på utklippstavlen.

Slik velger du tekst

1. Dobbelttrykk på et ord for å utheve det.
    2. Du kan dra tappene på hver side av det uthevede ordet for å velge mer tekst.

Slik redigerer du tekst

1. Dobbelttrykk på et ord for å vise applinjen.
    2. Velg teksten du vil redigere, og bruk deretter programlinjen til å utføre de ønskede endringene.