Bruk av datatrafikk når du er på reise

Når du reiser utenfor hjemmenettet, trenger du kanskje tilgang til Internett ved bruk av mobil datatrafikk. Hvis det er tilfellet, må dataroaming aktiveres på enheten. Det kan oppstå tilleggskostnader når dataroaming aktiveres. Det anbefales at du sjekker de aktuelle dataoverføringskostnadene på forhånd.

Note

Hvis du bruker en enhet med flere brukere, må du kanskje logge inn som eier, dvs. den primære brukeren, for å aktivere eller deaktivere dataroaming.

Slik aktiverer eller deaktiverer du dataroaming

1. Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Mer > Mobilnett.
    3. Trykk på Dataroaming-glidebryteren for å aktivere eller deaktivere funksjonen.

Note

Du kan ikke aktivere dataroaming når mobildata er deaktivert.