Slik kobler du enheten til USB-tilbehør

En USB-vertsadapter kan brukes for å koble enheten til USB-tilbehør som f.eks. USB-masselagringsenheter og USB-mus. Hvis enheten har en mikro-USB-kontakt, trenger du ikke en USB-vertsadapter.

Note

Denne enheten har en USB-port uten hette. Hvis enheten utsettes for vann, skal du kontrollere at USB-porten er helt tørr før en USB-kabel settes inn.

Note

USB-vertsadaptere selges separat. Sony garanterer ikke at alt USB-tilbehør støttes av din enhet.

Slik kobler du til USB-tilbehør ved bruk av USB-vertsadapter

1. Fest USB-vertsadapteren til enheten, koble deretter adapteren til USB-tilbehøret.
    2. Ta hurtig på Icn sony home apptray normal i Startskjerm.
    3. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Enhetstilkobling > USB-tilkobling > Finn USB-enhet.

Note

Det er mulig å du vil trenge flere trinn eller annen programvare for å konfigurere spillkontrollenhet, USB-lys eller USB-Ethernet-tilbehør. Sony garanterer ikke at alt USB-tilbehør støttes av din enhet.

Slik får du tilgang til innhold på en USB-masselagringsenhet ved å bruke en USB-vertadapter

1. Fest USB-vertsadapteren til enheten, koble deretter adapteren til en USB-masselagringsenhet.
    2. Ta hurtig på Icn sony home apptray normal i Startskjerm.
    3. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Enhetstilkobling > USB-tilkobling > Finn USB-enhet.
    4. Bruk en filbehandlingsapp som f.eks. File Commander, for å få til gang til filer og mapper på USB-lagringsenheten.

Note

Den aktuelle medie-appen kan også åpnes på enheten for å vise innholdet direkte. Du kan f.eks. åpne en album-app for å vises bilder som er lagret på enheter med USB-masselagring.

Slik konfigurerer du enheten til å påvise USB-enheter

1. Ta hurtig på Icn sony home apptray normal på Startskjerm.
    2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Enhetstilkobling > USB-tilkobling > Finn USB-enhet.