Fargekorrigering

Innstillingene for fargekorrigering justerer hvordan fargene vises på skjermen for brukere som er fargeblinde eller som har problemer med å skille farger fra hverandre.

Slik aktiverer du fargekorrigering

1. På Startskjerm trykker du på Icn sony home apptray normal.
  2. Finn og trykk på Innstillinger > Tilgjengelighet > Fargekorrigering.
  3. Trykk på strømknappen.
  4. Trykk på Korrigeringsmodus og velg den riktige fargefølsomheten.

Note

Fargekorrigering er for tiden en eksperimentell funksjon og kan påvirke enhetens ytelse.