Startskjerm

Startskjerm er startpunktet for å bruke enheten. Den ligner på skrivebordet på en datamaskinskjerm. Startskjermen kan ha opptil sju ruter, som strekker seg utover den vanlige skjermbredden. Antall ruter på startskjermen angis med en rekke prikker nederst på startskjermen. Den uthevede prikken viser hvilken rute du befinner deg på.

Scr sony panes extension on homescreen

Slik går du til startskjermen

• Trykk Icn sony key and home.

Slik blar du gjennom startskjermen

Scr sony 14sk homescreen

Ruter på startskjermen

Du kan legge til nye ruter på startskjermen (maksimum sju ruter) og slette ruter. Du kan også angi ruten du vil bruke som hovedrute på startskjermen.

Scr sony homescreen change pane

Slik angir du en rute som hovedrute på startskjermen

1. Hold nede på et tomt felt på startskjermen til enheten vibrerer.
  2. Knips mot venstre eller høyre for å bla til ruten du vil angi som hovedrute på startskjermen, og ta deretter hurtig på Icn sony and homescreen set main homescreen.

Slik legger du til en rute på startskjermen

1. Berør og hold på et tomt område av Startskjerm til enheten begynner å vibrere.
  2. Hvis du vil bla i rutene, knipser du helt til høyre eller venstre og tar deretter hurtig på Icn sony and homescreen add pane.

Slik sletter du en rute fra startsiden

1. Berør og hold nede på et tomt felt på Startskjerm til enheten vibrerer.
  2. Knips mot venstre eller høyre for å bla gjennom ruten som skal slettes, og ta deretter hurtig på Icn sony and homescreen delete pane.

Innstillinger på startskjermen

Bruk snarveien Innstillinger startskjerm til å justere noen av de grunnleggende innstillingene til startskjermen. Du kan f.eks, angi at startskjermen skal rotere automatisk.

Slik angir du automatisk rotering av startskjermen

1. Hold nede på et tomt felt på startskjermen til enheten vibrerer, og ta deretter hurtig på Innstillinger startskjerm.
  2. Dra glidebryteren ved siden av Automatisk rotering mot høyre.

Slik endrer du størrelsen på ikoner på startskjermen

1. Hold nede på et tomt felt på startskjermen til enheten vibrerer, og ta deretter hurtig på Innstillinger startskjerm.
  2. Ta hurtig på Ikonstørrelse, og velg et alternativ.