Nødanrop

Enheten støtter internasjonale nødnumre, f.eks. 112 eller 911. Den kan normalt brukes til å ringe disse nødnumrene i alle land, med eller uten SIM-kort, hvis et nett er innen rekkevidde.

Slik ringer du til nødnumre

1. Åpne ringetastaturet.
  2. Tast inn nødnummeret, og ta deretter hurtig på Icn sony btn detail call.

Tip

Du kan ringe et nødnummer også når du ikke har noe SIM-kort satt i, eller når utgående anrop er sperret.

Slik ringer du til nødnumre når SIM-kortet er låst

1. Ta hurtig på Nødanrop.
  2. Tast inn nødnummeret, og ta hurtig på Icn sony call slider answer.

Slik ringer du til nødnumre når skjermen er låst

1. Dra telefonikonet Icn sony phone onscreen lock button til høyre i låseskjermen.
  2. Ta hurtig på Icn sony call dialpad pressed for å vise nummertastene, tast deretter inn nødnummeret , og ta hurtig på Icn sony btn detail call,
  3. Ta hurtig på Nødanrop, og tast inn nødnummeret Icn sony btn detail call hvis skjermen er låst med et mønster, en PIN-kode eller et passord.