Slik oppdaterer du enheten

Du bør oppdatere programvaren på enheten for å få de nyeste funksjonene, forbedringene og feilopprettingene, slik at alt fungerer best mulig. Når en programvareoppdatering er tilgjengelig, vises Icn sony stat notify system update på statuslinjen. Du kan også lete etter nye oppdateringer manuelt.

Den enkleste måten å installere en programvareoppdatering på, er å gjøre det trådløst direkte fra enheten. Enkelte oppdateringer er imidlertid ikke tilgjengelige for trådløs nedlasting. I slike tilfeller må du oppdatere enheten via PC Companion på en PC eller Sony Bridge for Mac på en Apple® Mac®.

Hvis du vil ha mer informasjon om programvareoppdateringer, kan du gå til Programvareoppdatering.

Note

For liten gjenværende lagringskapasitet kan forhindre oppdateringer. Kontroller at du har nok lagringskapasitet før du forsøker å oppdatere.

Slik ser du etter ny programvare

1. Ta hurtig på Icn sony home apptray normalfra Startskjerm.
  2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Om telefonen > Programvareoppdatering.

Note

Hvis det ikke finnes ny tilgjengelig programvare, er det mulig at du ikke har nok ledig plass på enheten. Hvis Xperia™-enheten har mindre enn 500 MB ledig internert minne, vil du ikke motta informasjon om ny programvare. Følgende varsel vises i varselspanelet for å varsle deg om mangel på lagringsplass: Storage space running out. Some system functions may not work. (Du holder på å gå tom for lagringsplass. Det er mulig at noen systemfunksjoner ikke fungerer.) Hvis du mottar dette varselet, må du ordne med ledig plass på det interne minnet før du kan motta varsler om ny programvare som gjøres tilgjengelig.

Slik nedlaster og installerer du en systemoppdatering

1. Ta hurtig på Icn sony home apptray normal fra Startskjerm.
  2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Om telefonen > Programvareoppdatering.
  3. Ta hurtig på Last ned for å laste den ned på enheten hvis en systemoppdatering er tilgjengelig.
  4. Ta hurtig på Installer, og følg instruksjonene for å fullføre installasjonen når nedlastingen er ferdig.

Slik laster du ned og installerer en systemoppdatering fra varselpanelet

1. Dra statuslinjen nedover for å åpne varselpanelet.
  2. Bla nedover, velg ønsket systemoppdatering, og ta deretter hurtig på Last ned.
  3. Når nedlastingen er fullført, åpner du varselspanelet på nytt hvis det er lukket. Deretter tar du hurtig på Installer og følger instruksjonene på skjermen for å fullføre installasjonen.

Slik oppdaterer du enheten ved hjelp av en datamaskin

Du kan laste ned og installere oppdateringer på enheten ved hjelp av en datamaskin med en Internett-tilkobling. Du trenger en USB-kabel og en PC med programmet PC Companion eller en Apple® Mac®-datamaskin med programmet Sony Bridge for Mac.

Tip

Hvis PC Companion eller Sony Bridge for Mac ikke er installert på datamaskinen du skal bruke, må du koble enheten til datamaskinen med en USB-kabel og følge installasjonsinstruksjonene som vises på skjermen.

Slik oppdaterer du enheten ved hjelp av en datamaskin

1. Kontroller at PC Companion er installert på PC-en, eller at Sony Bridge for Mac er installert på Apple® Mac®-datamaskinen.
  2. Koble enheten til en datamaskin ved hjelp av en USB-kabel.
  3. Datamaskin: Åpne PC Companion eller Sony Bridge for Mac. Etter litt tid finner datamaskinen enheten og søker etter ny programvare.
  4. Datamaskin: Hvis det oppdages en ny oppdatering til programvaren, vises det et popup-vindu. Følg instruksjonene på skjermen for å kjøre de aktuelle programvareoppdateringene.