Dato og klokkeslett

Du kan endre datoen og klokkeslettet på enheten.

Slik angir du datoen manuelt

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal .
  2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Dato og tid.
  3. Dra glidebryteren ved siden av Automatisk dato og klokkeslett mot venstre.
  4. Ta hurtig på Sett dato.
  5. Bla oppover eller nedover for å velge ønsket dato.
  6. Ta hurtig på OK.

Slik angir du klokkeslettet manuelt

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal .
  2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Dato og tid.
  3. Dra glidebryteren ved siden av Automatisk dato og klokkeslett mot venstre.
  4. Ta hurtig på Still klokken.
  5. Velg aktuelle verdier for time og minutt.
  6. Ta hurtig på OK.

Slik angir du tidssonen

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
  2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Dato og tid.
  3. Dra glidebryteren ved siden av Automatisk tidssone mot venstre.
  4. Ta hurtig på Tidssone.
  5. Velg et alternativ.