Slik bruker du Smile Shutter™ for å ta smilende ansikter

Bruk Smile Shutter™ til å fotografere personer akkurat når de smiler. Kameraet registrerer opptil fem ansikter, og velger ett ansikt for smilregistrering og autofokus. Når det valgte ansiktet smiler, tar kameraet automatisk et bilde.

Slik slår du på Smile Shutter™

1. Aktiver kameraet.
  2. Ta hurtig på Icn sony key menu, og ta deretter hurtig på Icn sony camera cap mode normal.
  3. Ta hurtig på Smilutløser og velg et smilenivå.

Slik tar du et bilde med Smile Shutter™

1. Når kameraet er åpent og Smile Shutter™ er på, retter du kameraet mot motivet. Kameraet velger hvilket ansikt det skal fokuseres på.
  2. Ansiktet som velges, vises inni en grønn ramme, og bildet blir tatt automatisk.
  3. Hvis ingen smil gjenkjennes, trykker du på kameratasten for å ta bildet manuelt.