Slik leser og sender du meldinger

Meldinger-appen viser meldingene som samtaler, noe som innebærer at alle meldingene som er sendt til eller mottatt fra en bestemt mottaker, vises samlet. Hvis du vil sende MMS-meldinger, må du ha riktige MMS-innstillinger på enheten. Se Internett- og MMS-innstillinger .

Note

Antall tegn som kan sendes i en enkel melding, varierer og er avhengig av operatøren og språket som brukes. Den maksimale størrelsen på en MMS-melding som inkluderer størrelsen på mediefiler som legges til, er avhengig av operatøren. Kontakt nettoperatøren hvis du vil ha mer informasjon.

Meldingsoversikt på smarttelefoner fra Sony
1 Gå tilbake til samtalelisten
2 Ringe avsenderen av en melding
3 Vise flere valg
4 Sendte og mottatte meldinger
5 Sende en ferdig melding
6 Tekstfelt
7 Legge til vedlegg

Slik oppretter du og sender en melding

1. Startskjerm tar du hurtig på Appskjermikonet på smarttelefoner fra Sony, og finn deretter og ta hurtig på Icn sony app messaging.
  2. Ta hurtig på Icn sony conv new message.
  3. Skriv inn mottakerens navn eller telefonnummer, eller annen kontaktinformasjon om mottakeren som har blitt lagret, og velg deretter fra listen som vises. Hvis mottakeren ikke ligger inne i kontaktlisten, angir du nummeret manuelt.
  4. Hvis du ønsker å sende en gruppemelding, gjentar du prosedyren som er beskrevet ovenfor, for å legge til flere mottakere.
  5. Ta hurtig på Skriv melding, og skriv inn teksten.
  6. Hvis du vil legge til et vedlegg, tar du hurtig på Icn sony menu attachment og velger et alternativ.
  7. Send meldingen ved å ta hurtig på Icn sony send message button.

Tip

Hvis du avslutter en melding uten å sende den, lagres den som et utkast. Samtalen merkes da med ordet Utkast:.

Slik leser du en mottatt melding

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal, og deretter finner du og tar hurtig på Icn sony app messaging.
  2. Ta hurtig på den ønskede samtalen.
  3. Ta hurtig på og hold meldingen, deretter tar du hurtig på Last ned melding hvis meldingen ennå ikke er lastet ned.

Tip

Alle mottatte meldinger lagres som standard i enhetens minne.

Slik svarer du på en melding

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal, og deretter finner du og tar hurtig på Icn sony app messaging.
  2. Ta hurtig på samtalen som inneholder meldingen.
  3. Angi svaret ditt, og ta hurtig på Icn sony send message button.

Slik videresender du en melding

1. Startskjerm tar du hurtig på Appskjermikonet på smarttelefoner fra Sony, og finn deretter og ta hurtig på Meldingsikon på smarttelefoner fra Sony.
  2. Ta hurtig på samtalen som inneholder meldingen du vil videresende.
  3. Berør og hold nede meldingen du vil videresende, og ta deretter hurtig på Videresend melding.
  4. Skriv inn mottakerens navn eller telefonnummer, eller annen kontaktinformasjon om mottakeren som har blitt lagret, og velg deretter fra listen som vises. Hvis mottakeren ikke ligger inne i kontaktlisten, angir du nummeret manuelt.
  5. Rediger eventuelt meldingen, og ta deretter hurtig på Icn sony send message button.

Slik lagrer du en fil som er mottatt i en melding

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal, og deretter finner du og tar hurtig på Icn sony app messaging.
  2. Ta hurtig på samtalen du vil åpne.
  3. Hvis meldingen ikke er lastet ned ennå, tar du hurtig på meldingen og holder den inne. Ta deretter hurtig på Last ned melding.
  4. Berør og hold nede filen du vil lagre, og velg deretter ønsket alternativ.