Ett trinns oppsett

Funksjonen Ett trinns oppsett kan brukes for å starte automatisk oppsett av flere funksjoner som fungerer trådløst mellom to Xperia®-enheter. Du kan for eksempel bruke Ett trinns oppsett til å starte konfigureringen av grunnleggende innstillinger for skjermspeiling og Xperia Link™. Etter at oppsettet er ferdig, trenger du bare å berøre én gang hver gang for å starte disse funksjonene.

Funksjonen Ett trinns oppsett aktiveres ved bruk av NFC. Se de aktuelle delene av brukerhåndboken for å finne mer informasjon om oppsettet av skjermspeiling, medieserver, NFC og Bluetooth®.

Slik starter du Ett trinns-oppsettet på enheten

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
  2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Xperia™-tilkobling > Ett-trykks-oppsett. NFC-funksjonen blir slått på automatisk.
  3. Kontroller at NFC-funksjonen på den andre Xperia™-enheten er slått på.
  4. Kontroller at skjermene på begge enhetene er låst opp og aktive.
  5. Hold de to enhetene sammen slik at NFC-deteksjonsområdet på hver enhet berører hverandre. Funksjonen Ett trinns-oppsett starter automatisk.

Note

Begge enhetene må støtte funksjonen Ett trinns-oppsett.