Forstørrelsesbevegelser

Med forstørrelsesbevegelser kan du zoome inn på deler av skjermen ved å ta hurtig på et område på berøringsskjermen tre ganger etter hverandre.

Slik aktiverer eller deaktiverer du forstørrelsesbevegelser

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
  2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Tilgjengelighet > Forstørrelsesbevegelser.
  3. Ta hurtig på på/av-bryteren.

Slik forstørrer du et område og panorerer over skjermen

1. Kontroller at Forstørrelsesbevegelser er aktivert.
  2. Ta hurtig på et område og hold og dra fingeren over skjermen.