Oversikt over apper

Icn sony app alarm

Bruk alarm- og klokkeappen til å angi ulike typer alarmer.

Icn sony app chrome

Bruk nettleseren din til å navigere og vise websider og behandle bokmerker og tekst og bilder.

Icn sony app calculator

Bruk kalkulatorappen til å utføre grunnleggende beregninger.

Icn sony app calendar

Bruk kalenderappen til å holde oversikt over hendelser og behandle avtalene dine.

Icn sony app camera

Bruk kameraet til å ta bilder og spille inn videoklipp.

Icn sony app phonebook

Bruk kontaktappen til å administrere telefonnumre, e-postadresser og annen informasjon i forbindelse med kontaktene dine.

Icn sony app downloads

Få tilgang til nedlastede apper, dokumenter og bilder.

Icn sony app email

Bruk e-postappen til å sende og motta e-post via private kontoer og jobbkontoer.

Icn sony app facebook

Bruk Facebook™-appen for å delta i sosiale nettverk med venner, familiemedlemmer og kollegaer rundt om i verden.

Icn sony app radio

Søk etter og lytt til FM-radiostasjoner.

Icn sony app gallery

Bruk albumappen til å vise og arbeide med bildene og videoene dine.

Icn sony app gmail

Bruk Gmail™-appen til å lese, skrive og organisere e-postmeldinger.

Icn sony app google search

Søk etter informasjon på enheten og på weben.

Icn sony app google maps

Se hvor du befinner deg nå, finn andre steder, og beregn ruter ved hjelp av Google Maps™.

Icn sony app market place

Bruk Play Store™-appen til å laste ned gratisapper eller betalingsapper til enheten din.

Icn sony app messaging

Bruk meldingsappen til å sende og motta tekst- og MMS-meldinger.

Icn sony app movies

Bruk videoappen til å spille av videoer på enheten din og dele innhold med venner.

Icn sony app music player

Bruk musikkappen til å organisere og spille musikk, lydbøker og podcaster.

Icn sony app weather

Vis nyhetsartikler og værmeldinger.

Icn sony app dialer

Ring ved å slå nummeret manuelt eller ved hjelp av funksjonen for smartringing.

Icn sony app settings

Optimer innstillingene etter dine egne behov.

Icn sony app google talk

Bruk Hangouts™-appen til å chatte med venner på Internett.

Icn sony app track id

Finn ut hvilken musikk som spilles der du er, og få informasjon om blant annet artist og album.

Icn sony app youtube

Bruk YouTube™ til å dele og se videoer fra hele verden.

Icn sony app backup and restore

Bruk sikkerhetskopierings- og gjenopprettingsappen til å ta sikkerhetskopi av eller gjennopprette innhold på enheten, som for eksempel kontakter, tekstmeldinger, bokmerker, kalenderdata osv.

Icn sony app smart connect

Bruk Smart Connect™-appen til å angi hva som skjer på enheten når du kobler til eller fra tilbehør.

Icn sony app support

Bruk brukerstøtteappen til å få tilgang til brukerstøtte på enheten. Du kan for eksempel få tilgang til en brukerhåndbok, feilsøkingsinformasjon og tips og triks.

Note

Noen apper støttes ikke eller er ikke oppført av alle nettverkene og/eller tjenesteleverandørene i alle områder.