Synkronisere med Internett-kontoer

Synkroniser enheten med kontakter, e-post, kalenderoppføringer og annen informasjon fra Internett-kontoer, for eksempel e-postkontoer som Gmail™ og Exchange ActiveSync, Facebook™, Flickr™ og Twitter™. Du kan synkronisere data automatisk for alle kontoer ved å aktivere funksjonen for automatisk synkronisering, eller du kan synkronisere hver konto manuelt.

Slik konfigurerer du en Internett-konto for synkronisering

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
  2. Ta hurtig på Innstillinger > Kontoer > Legg til konto, og velg deretter kontoen du vil legge til.
  3. Følg instruksjonene for å opprette en konto, eller logg på hvis du allerede har en konto.

Synkronisere manuelt med en Internett-konto

1. Gå til Startskjerm og ta hurtig på Icn sony home apptray normal > Innstillinger > Kontoer.
  2. Under Kontoer velger du kontotypen og deretter navnet på kontoen du vil synkronisere med. En liste med elementene som kan synkroniseres med kontoen, vises.
  3. Ta hurtig på elementene du vil synkronisere.

Slik fjerner du en Internett-konto

1. Gå til Startskjerm og ta hurtig på Icn sony home apptray normal > Innstillinger > Kontoer.
  2. Under Kontoer velger du kontotypen og tar deretter hurtig på navnet på kontoen du vil fjerne.
  3. Ta hurtig på Icn sony key menu og deretter på Fjern konto.
  4. Bekreft slettingen ved å ta hurtig på Fjern konto en gang til.