Slik sikkerhetskopierer og gjenoppretter du et program

Bruk sikkerhetskopierings- og gjenopprettingsprogrammene for å sikkerhetskopiere innholdet, og lagre sikkerhetskopien på minnekortet eller en USB-lagringsenhet. Slike sikkerhetskopier kan brukes for å gjenopprette innholdet og enkelte innstillinger i tilfelle dataene skulle gå tapt eller slettes.

Innholdstyper som kan sikkerhetskopieres

Bruk programmet for sikkerhetskopiering og gjenoppretting for å sikkerhetskopiere følgende typer data:

• Bokmerker
  • Anropsliste
  • Kontakter
  • Programmer som er lastet ned fra Google Play™
  • MMS-meldinger
  • Systeminnstillinger (som f.eks. alarmer, ringevolum og språkinnstillinger)
  • Tekstmeldinger

Note

Det er ikke nødvendig å sikkerhetskopiere musikkfiler og bilder eller videoer som er tatt med kameraet. De sikkerhetskopieres automatisk til enhetens minnekort.

Note

Ytterligere kostnader til dataoverføring kan påløpe når du gjenoppretter programmer fra Google Play™.

Slik forbereder du bruken av Sikkerhetskopierings- og gjenopprettingsprogrammet

Før du sikkerhetskopierer innholdet ditt, kan du velge sikkerhetskopieringsdestinasjon og sikkerhetskopidatatyper som skal sikkerhetskopieres.

Slik velger du sikkerhetskopidestinasjonen

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal .
  2. Finn og ta hurtig på Sik.kopier & gjenopprett.
  3. Ta hurtig på Sikkerhetskopier.
  4. Ta hurtig på linjen under Hvor dataene skal lagres.
  5. Velg destinasjonen som du ønsker å bruke for å sikkerhetskopiere innholdet ditt.

Slik velger du datatyper som skal sikkerhetskopieres

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal .
  2. Finn og ta hurtig på Sik.kopier & gjenopprett.
  3. Ta hurtig på Sikkerhetskopier.
  4. Velg datatypene som du ønsker sikkerhetskopiere.

Slik gjenoppretter du sikkerhetskopiert innhold ved bruk av Sikkerhetskopierings- og gjenopprettingsprogrammet

1. Hvis du skal sikkerhetskopiere innhold til en USB-lagringsenhet, må du passe på at lagringsenheten er tilkoblet enheten med riktig kabel. Hvis du skal sikkerhetskopiere til et SD-kort, må du passe på at SD-kortet er satt skikkelig inn i enheten.
  2. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
  3. Finn og ta hurtig på Sik.kopier & gjenopprett.
  4. Ta hurtig på Sikkerhetskopier, og velg deretter målstedet du vil sikkerhetskopiere til, og hvilke datatyper du vil sikkerhetskopiere.
  5. Ta hurtig på Sikkerhetskopier nå.
  6. Angi et passord for sikkerhetskopien, og ta deretter hurtig på OK.

Slik gjenoppretter du sikkerhetskopiert innhold ved bruk av Sikkerhetskopierings- og gjenopprettingsprogrammet

Når du gjenoppretter sikkerhetskopiert innhold, må du velge et sikkerhetskopiregister å gjenopprette fra. Hvis du har sikkerhetskopiert innhold flere ganger, kan det hende du har flere sikkerhetskopiregistre. Etter at du har valgt et sikkerhetskopiregister, kan du velge hvilke datatyper du ønsker å gjenopprette.

Slik gjenoppretter du innhold med Sikkerhetskopierings- og gjenopprettingsprogrammet

1. Hvis du skal gjenopprette innhold fra en USB-lagringsenhet, må du passe på at lagringsenheten er tilkoblet enheten med riktig kabel. Hvis du skal gjenopprette fra et SD-kort, må du passe på at SD-kortet er satt skikkelig inn i enheten.
  2. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
  3. Finn og ta hurtig på Sik.kopier & gjenopprett.
  4. Ta hurtig på Gjenopprett.
  5. Velg oppføringen du vil gjenopprette fra, og ta deretter hurtig på Gjenopprett nå.
  6. Angi et passord for sikkerhetskopien, og ta deretter hurtig på OK.

Note

Husk at endringer du gjør i personlige data og innstillinger etter at du oppretter en sikkerhetskopi, vil bli slettet under tilbakestilling.

Administrere sikkerhetskopier

Du kan slette eller endre navn på sikkerhetskopier du har opprettet med funksjonen Sikkerhetskopiering og gjenoppretting.

Endre navn på en sikkerhetskopi

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
  2. Finn og ta hurtig på Sik.kopier & gjenopprett.
  3. Trykk på Icn sony key menu, og ta deretter hurtig på Administrer sikkerhetskopier.
  4. Velg den sikkerhetskopien du vil endre navn på.
  5. Ta hurtig på Icn sony backup restore rename.
  6. Tast inn et nytt navn og ta hurtig på Endre navn.

Slette sikkerhetskopier

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
  2. Finn og ta hurtig på Sik.kopier & gjenopprett.
  3. Trykk på Icn sony key menu, og ta deretter hurtig på Administrer sikkerhetskopier.
  4. Velg den sikkerhetskopien du vil slette, eller ta hurtig på Icn sony semc btn check on hvis du vil slette alle sikkerhetskopiene.
  5. Ta hurtig på Icn sony trashcan > Slett.