Slik synkroniserer du data på enheten

Hvis du har synkronisert kontaktene fra den gamle enheten eller fra en datamaskin med en tilkoblet synkroniseringskonto, f.eks. Google Sync™, Microsoft® Exchange ActiveSync® eller Facebook™, kan du overføre disse kontaktene til den nye kontoen ved å bruke denne kontoen.

Slik synkroniserer du kontakter til den nye enheten med en synkroniseringskonto

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal , og ta deretter hurtig på Icn sony app phonebook .
  2. Ta hurtig på Icn sony key menu , og ta deretter hurtig på Innstillinger > Kontoer og synkronisering.
  3. Hvis du allerede har konfigurert en synkroniseringskonto og du vil synkronisere med denne kontoen, tar du hurtig på kontoen. Ta deretter hurtig på Icn sony key menu , og ta hurtig deretter på Synkroniser nå.