Slik beskytter du hørselen

Det å lytte på musikkspilleren eller andre mediespillere med høy lydstyrke i lengre perioder kan skade hørselen, selv med moderat lydstyrke. En advarsel vises når volumet er for høyt og musikkspilleren har vært i bruk i mer enn 20 timer for å varsle om slike farer.

Slik slår du av volumnivåvarslet

• Ta hurtig på OK for å avvise advarselen når Icn sony loud music hvga vises.

Note

Hver gang enheten startes på nytt, stilles medievolumet automatisk til et moderat nivå.