Innstillinger for mobilt nettverk

Enheten veksler automatisk mellom mobile nettverk avhengig av hvilke mobile nettverk som er tilgjengelige på forskjellige områder. Du kan også manuelt innstille enheten til å få bruke en bestemt mobil nettverksmodus, f.eks. WCDMA eller GSM.

Slik velger du en nettverkstype

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
  2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Mer ... > Mobile nettverk.
  3. Ta hurtig på Nettverksmodus.
  4. Velg en nettverkstype.

Slik velger du et annet nettverk manuelt

1. Ta hurtig på Icn sony home apptray normalStartskjerm.
  2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Mer ... > Mobile nettverk > Tjenesteleverandører.
  3. Ta hurtig på Søkemodus > Manuelt.
  4. Velg et nettverk.

Note

Hvis du velger et nettverk manuelt, vil ikke enheten søke etter andre nettverk selv om du beveger deg utenfor rekkevidden til nettverket du valgte manuelt.

Slik aktiverer du automatisk nettverksvalg

1. Dra statuslinjen nedover og ta hurtig på Icn sony menu settings.
  2. Finn og ta hurtig på Mer ... > Mobile nettverk > Tjenesteleverandører.
  3. Ta hurtig på Søkemodus > Automatisk.

Slik slår du av datatrafikk

Du kan deaktivere alle datatilkoblinger på mobile nettverk for å unngå uønsket nedlasting og synkronisering av data. Kontakt din nettoperatør hvis du trenger detaljert informasjon om ditt abonnement og priser som gjelder datatrafikk.

Tip

Når datatrafikk er deaktivert, kan du fremdeles bruke Wi-Fi®- og Bluetooth™-tilkoblinger. Du kan også sende og motta MMS-meldinger.

Slik slår du av all datatrafikk

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
  2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Mer ... > Mobile nettverk.
  3. Fjern avmerkingen for Mobildatatrafikk.

Dataroaming

Noen nettverksoperatører tillater mobile datatilkoblinger over mobile nettverk når du er utenfor hjemmenettverket ditt (såkalt roaming). Vær oppmerksom på at dataoverføringskostnader kan påløpe. Kontakt nettoperatøren hvis du vil ha mer informasjon.

Note

Noen ganger hender det at programmene bruker Internett-tilkoblingen i hjemmenettet uten å varsle om det, for eksempel når det sendes søke- og synkroniseringsforespørsler. Ekstra kostnader kan påløpe når en internett-forbindelse opprettes når du roamer. Kontakt nettoperatøren hvis du vil ha mer informasjon.

Slik aktiverer du dataroaming

1. Fra Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal .
  2. Finn og ta hurtig på Innstillinger > Mer ... > Mobile nettverk.
  3. Merk av i avmerkingsboksen Dataroaming.

Note

Du kan ikke aktivere dataroaming når datatilkoblinger er deaktivert.