Slik bruker du Google Maps™ for å få veibeskrivelser

Bruk Google Maps™-programmet for å få veibeskrivelser ut fra om du reiser til fots, med offentlig transport eller bil. Du kan legge til en snarvei til målet på startskjermen for å få raske beskrivelser fra stedet du befinner deg.

Når du viser et kart og kobler deg til Internett, blir dataene overført til enheten. Det er lurt å laste ned og lagre kart på enheten før du drar på tur. På den måten unngår du høye roaming-kostnader.

Note

Sony kan ikke garantere at navigasjonstjenestene er nøyaktige.

Slik bruker du navigeringsprogrammet

Bruk navigeringsprogrammet på enhetenfor å få detaljerte kjøreanvisninger til ulike steder. Retningsanvisningene er også talestyrte og vises på skjermen.

Note

Det kan hende navigeringsprogrammet ikke er tilgjengelig overalt.

Slik starter du navigering

1. Gå til startskjermen og ta hurtig på Icn sony home apptray normal.
  2. Finn og ta hurtig på Navigering.