Kalender

Om kalenderen

Enheten har en kalender som kan brukes for å planlegge dagen din. Hvis du har en Google™-konto, kan du synkronisere enhetsfonkalenderen med webkalenderen.

Slik angir du kalendervisningen

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal, og deretter finner du og tar hurtig på Kalender.
  2. Ta hurtig på Måned, Uke eller Dag, og velg et alternativ.

Slik viser du flere kalendere

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal, og deretter finner du og tar hurtig på Kalender.
  2. Trykk Icn sony key menu, og ta deretter hurtig på Mine kalendre.
  3. Velg kalenderne du vil vise.

Slik oppretter du en kalenderhendelse

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal, og deretter tar du hurtig på Kalender.
  2. Ta hurtig på Icn sony key menu, og ta deretter hurtig på Ny hendelse.
  3. Skriv inn navnet, klokkeslettet, stedet og beskrivelsen for hendelsen.
  4. Velg en påminnelse for hendelsen. Vil du legge til en ny påminnelse for hendelsen, tar du hurtig på Icn sonynew window holo dark.
  5. Ta hurtig på Ferdig.

Tip

Når avtaletidspunktet nærmer seg, vil enheten spille en kort varsellyd for å minne deg på avtalen. I tillegg vil Icn sony stat notify calendar vises i statuslinjen.

Slik viser du en kalenderhendelse

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal, og deretter tar du hurtig på Kalender.
  2. Ta hurtig på hendelsen du vil vise.

Slik endrer du kalenderinnstillingene

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal, og deretter tar du hurtig på Kalender.
  2. Trykk Icn sony key menu, og ta deretter hurtig på Innstillinger.
  3. Ta hurtig på innstillingen du vil endre, og rediger slik du ønsker.