Vekkerklokke

Om vekkerklokken

Bruk enheten som vekkerklokke, og velg blant alle lydene på enheten for å finne et alarmsignal. Alarmen utløses ikke hvis enheten er slått av. Men den utløses hvis enheten er i stillemodus.

Slik åpner du vekkerklokken

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Alarm og klokke.

Slik stiller du inn en ny alarm

1. Gå til startskjermen, og ta hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Alarm og klokke.
    3. Ta hurtig på Legg til alarm.
    4. Ta hurtig på Tidspunkt, og juster tiden ved å bla opp og ned.
    5. Ta hurtig på OK.
    6. Du kan redigere andre alarminnstillinger hvis du ønsker det.
    7. Ta hurtig på OK.

Slik redigerer du en eksisterende alarm

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Alarm og klokke.
    3. Ta hurtig på alarmen du vil redigere.
    4. Ta hurtig på Tidspunkt, og juster tiden ved å bla opp og ned.
    5. Ta hurtig på OK.
    6. Du kan redigere andre alarminnstillinger hvis du ønsker det.
    7. Ta hurtig på OK.

Note

Klokkeslettformatet som vises for alarmen, er det samme som formatet du velger for generelle klokkeslettinnstillinger, f.eks. 12- eller 24-timersformat.

Slik deaktiverer du en alarm

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Alarm og klokke.
    3. Ta hurtig på Icn sony stat notify alarm ved siden av alarmen som skal deaktiveres.

Slik aktiverer du en eksisterende alarm

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Alarm og klokke.
    3. Ta hurtig på Icn sony stat notify alarm ved siden av alarmen som skal aktiveres.

Slik sletter du en alarm

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Alarm og klokke.
    3. Berør og hold nede alarmen du ønsker å slette.
    4. Ta hurtig på Slett alarm, og ta deretter hurtig på Ja.

Slik angir du ringetonen for en alarm

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Alarm og klokke.
    3. Ta hurtig på alarmen du vil redigere.
    4. Ta hurtig på Avanserte alarminnstillinger, og fjern merket fra avmerkingsboksen Stilinnstillinger.
    5. Ta hurtig på Alarmlyd og velg et alternativ.
    6. Ta hurtig på OK, og ta deretter hurtig på OK.

Slik angir du en gjentakende alarm

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Alarm og klokke.
    3. Ta hurtig på alarmen du vil redigere.
    4. Ta hurtig på Gjenta.
    5. Merk avmerkingsboksene for de ønskede dagene, og ta deretter hurtig på OK.
    6. Ta hurtig på OK.

Slik angir du tittelen for en alarm

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Alarm og klokke.
    3. Ta hurtig på alarmen du vil redigere.
    4. Ta hurtig på Avanserte alarminnstillinger, ta deretter hurtig på feltet Alarmtekst, og angi et navn for alarmen.
    5. Ta hurtig på OK.

Slik aktiverer du vibrasjonsfunksjonen for en alarm

1. Startskjerm tar du hurtig på Icn sony home apptray normal.
    2. Finn og ta hurtig på Alarm og klokke.
    3. Ta hurtig på alarmen du vil redigere.
    4. Ta hurtig på Avanserte alarminnstillinger, og merk deretter av avmerkingsboksen Vibrer.
    5. Ta hurtig på OK.

Slik angir du at alarmen skal ringe når enheten er i stillemodus

1. Startskjerm tar du hurtig på programskjermikonet på Icn sony home apptray normal .
    2. Finn og ta hurtig på Alarm og klokke, og velg deretter en alarm ved å ta hurtig på den.
    3. Ta hurtig på Avanserte alarminnstillinger, og merk deretter av for Alarm i stille modus.
    4. Ta hurtig på OK.

Slik utsetter du en alarm når den går

• Ta hurtig på Utsett - %s min.

Slik slår du av en alarm når den går

• Skyv Icn sony stat notify alarm til høyre.