Legge til geografisk posisjon til bildene dine

Aktiver geotagging for å legge til den omtrentlige geografiske posisjonen (en geotag) til bilder når du tar dem. Den geografiske plasseringen fastsettes enten ved hjelp av trådløse nettverk (mobilnett eller Wi-Fi®-nettverk) eller GPS-teknologi.

Når Icn sony statusbar gps on vises på kameraskjermen, er geotagging aktivert, men den geografiske posisjonen er ikke funnet. Når Icn sony camera geotag on vises, er geotagging aktivert, og den geografiske plasseringen er tilgjengelig, slik at bildet kan geotagges. Når ingen av disse to symbolene vises, er geotagging deaktivert.

Slik slår du på geotagging

1. Aktiver kameraet.
  2. Ta hurtig på Icn sony menu settings, og ta deretter hurtig på Geotagging > .
  3. Ta hurtig på OK for å godta aktivering av GPS og/eller trådløse nettverk.
  4. Kontroller alternativene du vil velge under Posisjonstjenester.
  5. Når du har bekreftet innstillingene, trykker du på Icn sony key and back for å gå tilbake til kameraskjermen.
  6. Dersom Icn sony camera geotag on vises på kameraskjermen, er posisjonen tilgjengelig, og bildet kan geotagges. Hvis ikke, kontroller GPS og/eller den trådløse nettilkobling.