Om stedstjenester

Bruk enheten for å finne ut hvor du er. Der er to ulike fremgangsmåter: GPS og trådløst nettverk. Hvis du vil ha en rask beregning av den omtrentlige posisjonen, kan du bruke alternativet med trådløse nettverk. Hvis du vil vite den nøyaktige posisjonen og har fri sikt mot himmelen, bruker du GPS. Under forhold der den trådløse nettilkoblingen er svak, bør du aktivere begge alternativene for å være sikker på at du finner din posisjon.