Snarveier og mapper

Bruk snarveier og mapper til å administrere appene og holde startskjermen ryddig.

Oversikt over snarveier og mapper

Snarveier og mapper

1 Tilgang til en app ved bruk av en snarvei
    2 Tilgang til en mappe som inneholder apper

Slik legger du til en appsnarvei på startskjermen

1. Berør og hold på et tomt område av Startskjerm til enheten begynner å vibrere.
    2. I tilpasningsmenyen trykker du på Moduler > Snarveier.
    3. Rull gjennom listen og velg en app. Den valgte appen legges til på Startskjerm.

Slik flytter du et element på startskjermen

• Berør og hold nede elementet til enheten vibrerer. Dra det deretter til den nye posisjonen.

Slik fjerner du et element fra startskjermen

• Berør og hold elementet til enheten vibrerer. Dra det deretter til Fjern fra startskjermen øverst på skjermen.

Slik oppretter du en mappe på startskjermen

• Berør og hold nede et appikon eller en snarvei til enheten vibrerer. Dra og slipp det/den på toppen av et annet appikon eller snarvei.

Slik legger du elementer til en mappe på startskjermen

• Berør og hold nede et element til enheten vibrerer. Dra deretter elementet til mappen.

Slik gir du en mappe på startskjermen nytt navn

1. Trykk på mappen for å åpne den.
    2. Trykk på mappens tittellinje for å vise feltet Mappenavn.
    3. Skriv inn det nye mappenavnet, og trykk deretter på FERDIG.