Lese og sende meldinger

Meldinger-appen viser meldingene som samtaler, noe som innebærer at alle meldingene som er sendt til eller mottatt fra en bestemt mottaker, vises samlet.

Antall tegn som kan sendes i en enkel melding, varierer og er avhengig av operatøren og språket som brukes. Den maksimale størrelsen på en MMS-melding som inkluderer størrelsen på mediefiler som legges til, er avhengig av operatøren. Kontakt mobiloperatøren hvis du vil ha mer informasjon.

Meldingsoversikt

Meldingsoversikt

1 Gå tilbake til samtalelisten
    2 Ring avsenderen av meldingen
    3 Vis flere valg
    4 Sendte og mottatte meldinger
    5 Slik sender du en ferdig melding
    6 Legg til vedlegg

Slik oppretter og sender du en melding

1. Finn og trykk på Meldinger-ikon.
    2. Trykk på Ny melding-ikon.
    3. Skriv inn mottakerens navn eller telefonnummer, og velg deretter fra forslagene som vises. Hvis mottakeren ikke ligger inne i kontaktlisten, angir du nummeret manuelt.
    4. Hvis du ønsker å sende en gruppemelding, trykker du på Legg til mottaker-ikon for å legge til flere mottakere.
    5. Trykk på Velg SIM-kort for meldinger-ikon og velg SIM-kortet du vil bruke hvis du bruker dobbel SIM.
    6. Skriv inn meldingsteksten. Hvis du vil legge til et vedlegg, trykker du på Legg til ikon og velger det relevante alternativet for vedlegg.
    7. Send meldingen ved å trykke på Send melding-ikon.

Hvis du avslutter en melding uten å sende den, lagres den som et utkast. Samtalen merkes da med ordet Utkast .

Slik leser du en mottatt melding

1. Finn og trykk på Meldinger-ikon.
    2. Trykk på den ønskede samtalen.
    3. Hvis meldingen ikke er lastet ned ennå, trykk på den.

Alle mottatte meldinger lagres til enhetsminnet som standard.

Slik svarer du på en melding

1. Finn og trykk på Meldinger-ikon.
    2. Trykk på samtalen som inneholder meldingen.
    3. Trykk på Velg SIM-kort for meldinger-ikon og velg SIM-kortet du vil bruke hvis du bruker dobbel SIM.
    4. Angi svaret ditt, og trykk på Send melding-ikon.

Slik videresender du en melding

1. Finn og trykk på Meldinger-ikon.
    2. Trykk på samtalen som inneholder den ønskede meldingen.
    3. Trykk på Velg SIM-kort for meldinger-ikon og velg SIM-kortet du vil bruke hvis du bruker dobbel SIM.
    4. Berør og hold nede den ønskede meldingen, og trykk deretter på Videresende melding-ikon.
    5. Velg en nylig kontakt fra listen eller trykk på NY MELDING og skriv inn mottakerens navn eller telefonnummer. Velg deretter fra forslagene som vises. Hvis mottakeren ikke ligger inne i kontaktlisten, angir du nummeret manuelt.
    6. Rediger eventuelt meldingen, og trykk deretter på Send melding-ikon.

Slik lagrer du en fil som er mottatt i en melding

1. Finn og trykk på Meldinger-ikon.
    2. Hvis meldingen ikke er lastet ned ennå, trykk på den.
    3. Trykk og hold nede filen du vil lagre, og velg deretter ønsket alternativ.