Slik får du tilgang til innstillinger

Du kan vise og endre enhetsinnstillingene fra menyen Innstilinger. Menyen Innstillinger er tilgjengelig fra både appskjermen og hurtiginnstillingspanelet.

Slik åpner du menyen for enhetsinnstillinger fra appskjermen

• Finn og trykk på Innstillinger.

Slik viser du informasjon om enheten din

• Finn og trykk på Innstillinger > Om telefonen.

Slik åpner du Hurtiginnstillinger-panelet.

• Dra statuslinjen nedover med to fingre.

Slik velger du hvilke innstillinger som skal vises på hurtiginnstillingspanelet

1. Bruk to fingre til å dra statuslinjen helt ned, og trykk deretter på Rediger kontakt-ikon.
    2. For å legge til en innstilling til hurtiginnstillingspanelet drar du og slipper ikonet til den øvre delen av skjermen. For å fjerne en innstilling, drar du og slipper ikonet til den nedre delen av skjermen.

Slik omorganiserer du hurtiginnstillingspanelet

1. Dra statuslinjen helt ned og trykk deretter på Rediger kontakt-ikon.
    2. Berør og hold et ikon, og flytt det deretter til ønsket sted.

Slik slår du på lykten.

1. Dra statuslinjen nedover med to fingre.
    2. Trykk på Lommelykt-ikon.