Moduler

Moduler er små apper som du kan bruke direkte på startskjermen. De fungerer også som snarveier. Med Vær-modulen kan du for eksempel se grunnleggende værinformasjon direkte på startskjermen. Den fullstendige værappen åpnes imidlertid når du trykker på modulen. Du kan laste ned flere moduler fra Google Play™.

Slik legger du til en modul på startsiden

1. Berør og hold på et tomt område på Startskjerm til enheten vibrerer, og trykk deretter på Moduler.
    2. Finn og trykk på modulen som skal legges til.

Slik endrer du størrelse på en modul

1. Berør og hold nede en modul til enheten vibrerer. Slipp den deretter. Dersom størrelsen på modulen kan endres, f.eks. Kalender-modulen, vises en uthevet ramme, og størrelsesprikker vises.
    2. Dra prikkene innover eller utover for å forminske eller forstørre modulen.
    3. Trykk hvor som helst på Startskjerm for å bekrefte den nye modulstørrelsen.

Slik flytter du en modul

• Berør og hold nede en modul til enheten vibrerer. Dra den deretter til det nye stedet.

Slik fjerner du en modul

• Berør og hold nede en modul til enheten vibrerer. Dra den deretter til Fjern fra startskjermen.