Vise bildene dine på et kart

Å legge til stedsinformasjon i bilder blir også kalt geografisk merking (geotagging). Du kan for eksempel vise og merke bildene dine geografisk på et kart, og vise venner og familie hvor du var da du tok bildet. Se Legge til geografisk posisjon til bildene dine for mer informasjon.

Kartbasert albumoversikt
    1 Vis geografisk merkede bilder i globusvisning
    2 Søk etter et sted på kartet
    3 Vis menyvalg
    4 Dobbelttrykk for å zoome inn. Knip for å zoome ut. Dra for å vise forskjellige deler av kartet
    5 En gruppe bilder eller videoer som er geotagget med samme sted
    6 Miniatyrer av den valgte gruppen med bilder eller videoer. Trykk på et element for å vise det i fullskjermvisning

Slik legger du til eller redigerer geotaggen for et bilde

1. Når du viser et bilde, trykker du på skjermen for å vise verktøylinjene.
    2. Trykk på og deretter på Legg til geotag eller Rediger geotag for å åpne kartskjermen.
    3. Trykk på kartet for å angi plasseringen av bildet.
    4. Hvis du vil tilbakestille plasseringen av bildet, trykker du på den nye plasseringen på kartet.
    5. Når du er ferdig, trykker du på OK.

Hvis du har aktivert stedsgjenkjenning og aktivert geografisk merking i kameraet, kan du tagge bildene direkte, slik at du kan se dem på kartet senere.

Slik viser du geografisk merkede bilder på et kart

1. Startskjerm trykker du på .
    2. Finn og trykk på Album.
    3. Trykk på og deretter på Steder.
    4. Trykk på bildet du ønsker å vise på et kart.

Hvis flere bilder ble tatt på samme sted, vises kun ett av dem på kartet. Totalt antall bilder vises øverst til høyre, for eksempel . Hvis du vil vise alle bildene i gruppen, trykker du på omslagsbildet og deretter på et av miniatyrbildene nederst på skjermen.

Slik viser du geografisk merkede bilder på en globus

1. Startskjerm trykker du på .
    2. Finn og trykk på Album.
    3. Trykk på , og trykk deretter på Steder > .
    4. Trykk på bildet du ønsker å vise på en globus.

Slik endrer du geotaggen for et bilde

1. Berør og hold nede bildet til rammen blir blå når et bilde vises på kartet i Album. Ta deretter hurtig på ønsket posisjon på kartet.
    2. Ta hurtig på OK.

Slik endrer du kartvisningen

• Trykk på , og bytt deretter mellom Klassisk visning og Satellittvisning mens du viser kartet i Album.