Innstillinger for videokameraet

Slik justerer du innstillingene for videokameraet

1. Aktiver kameraet.
    2. Sveip på skjermen for å velge .
    3. Trykk på for å vise innstillinger.
    4. Velg innstillingen du vil justere, og foreta deretter endringene du ønsker.

Oversikt over videokamerainnstillinger

Videooppløsning

Juster videooppløsningen for forskjellige formater. HD referer til High Definition (høydefinisjon) mens BPS referer til bilder per sekund. En høyere BPS-hastighet betyr jevnere video, men med større filstørrelse.

Hovedkamera:

Full HD (30 bps)

1920×1080 (16:9)

Full HD-format (full høydefinisjon) med 30 BPS og et sideforhold på 16:9.

HD

1280×720 (16:9)

HD-format (høydefinisjon) med et sideforhold på 16:9.

VGA

640×480 (4:3)

VGA-format med 4:3-sideforhold.

MMS

Spill inn videoer som kan sendes i MMS-meldinger. Opptakstiden for dette formatet er begrenset, slik at videofilen kan få plass i en MMS-melding.

Frontkamera:

Full HD

1920×1080 (16:9)

Full HD-format (full høydefinisjon) med et sideforhold på 16:9.

HD

1280×720 (16:9)

HD-format (høydefinisjon) med et sideforhold på 16:9.

VGA

640×480 (4:3)

VGA-format med 4:3-sideforhold.

MMS

Spill inn videoer som kan sendes i MMS-meldinger. Opptakstiden for dette formatet er begrenset, slik at videofilen kan få plass i en MMS-melding.

Automatisk bildetaking (video)

Slå på automatisk bildetaking for å ta bilder automatisk under innspilling av en video. Ved å bruke smilutløserfunksjonen tar kameraet automatisk bilder av smilende ansikter mens du fortsetter å spille inn videoen.

Slik slår du på Smile Shutter™ (video)

1. Aktiver kameraet.
    2. Trykk på .
    3. Finn og trykk på Automatisk opptak (video) > Smilutløser.

Lys

Bruk lykten til å lyse opp omgivelsene under dårlige lysforhold eller når det er motlys. Videoblitsikonet er tilgjengelig på videokameraskjermen. Vær oppmerksom på at kvaliteten på videoene enkelte ganger kan bli bedre uten lys, selv om det er dårlige lysforhold.

Av