Bruke anropslisten

I anropsloggen kan du vise nylig ubesvarte , mottatte og oppringte anrop.

Slik åpner du anropslisten

1. Startskjerm trykker du på .
    2. Finn og trykk på .

Slik viser du ubesvarte anrop

1. Når du har ubesvarte anrop, vises på statuslinjen. Dra statuslinjen nedover.
    2. Ta hurtig på Ubesvart anrop.

Slik ringer du et nummer fra anropslisten

1. Startskjerm trykker du på .
    2. Finn og trykk på . Anropslisten vises.
    3. Hvis du vil ringe et nummer direkte fra anropslisten, trykker du på ved siden av nummeret. Hvis du vil redigere et nummer før du ringer det, berører du og holder det aktuelle nummeret. Deretter trykker du på Endre nummeret før du ringer.

Slik legger du til et nummer fra anropslisten i kontaktlisten

1. Startskjerm trykker du på .
    2. Finn og trykk på .
    3. Trykk på et nummer i anropslisten, og trykk deretter på Create new contact eller Legg til for en kontakt.
    4. Rediger kontaktopplysningene, og trykk deretter på Lagre.

Slik viser du alternativer for anropslisten

1. Startskjerm trykker du på .
    2. Finn og trykk på .
    3. Trykk på .

Du kan også få tilgang til generelle anropsinnstillinger ved å følge fremgangsmåten over.