Overføring av videoinnhold til enheten

Før du begynner å bruke Video-appen, kan det være lurt å overføre filmer, TV-programmer og annet videoinnhold til enheten fra andre enheter, for eksempel en datamaskin. Du kan overføre innholdet på flere måter:

• Bare for Windows®: Koble enheten til datamaskinen ved å bruke en USB Type-C™-kabel, og dra og slipp videofiler direkte ved å bruke filbehandlingsprogrammet på datamaskinen. Se Behandle filer med en datamaskin.
    • Hvis du har en PC eller en Apple® Mac®-datamaskin, kan du bruke Xperia™ Companion til å organisere innhold og overføre videofiler til enheten.