TalkBack

TalkBack er en skjermlesertjeneste for synshemmede brukere. TalkBack bruker tale for å beskrive hendelser eller handlinger som utføres på Android-enheten. TalkBack beskriver brukergrensesnittet og leser opp programvarefeil, varsler og meldinger.

Slik aktiverer du TalkBack

1. Startskjerm trykker du på .
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Tilgjengelighet > TalkBack.
    3. Trykk på glidebryteren under TalkBack, og trykk deretter på OK.

Hvis du vil endre innstillingene for tale, tilbakemelding eller berøring for TalkBack, trykker du på Innstillinger og deretter to ganger på skjermen.

TalkBack starter en veiledning umiddelbart etter du har aktivert funksjonen. Hvis du vil avslutte veiledningen, trykker du på og deretter på skjermen to ganger.

Slik deaktiverer du TalkBack

1. Startskjerm trykker du på og deretter hvor som helst på skjermen to ganger.
    2. Finn og trykk på Innstillinger, og trykk deretter hvor som helst på skjermen to ganger.
    3. Finn og trykk på Tilgjengelighet ved å bla gjennom listen med to eller flere fingre, og trykk deretter hvor som helst på skjermen to ganger.
    4. Finn og trykk på TalkBack ved å bla gjennom listen med to eller flere fingre, og trykk deretter hvor som helst på skjermen to ganger.
    5. Trykk på på/av-bryteren, og trykk deretter hvor som helst på skjermen to ganger.
    6. Trykk på OK, og trykk deretter hvor som helst på skjermen to ganger.