Ta bilder og spille inn videoer

Kamera
    1 Frontkameralinse
    2 Velg opptaksmodus
    3 Bytt mellom front- og hovedkamera
    4 Zoom inn eller ut
    5 Vis bilder og videoer
    6 Lagre sted
    7 Utløserknapp – Ta bilder eller spill inn videoer
    8 Gå ett trinn tilbake, eller avslutt kameraet
    9 Innstillinger for opptaksmodus
    10 Blitsinnstillinger

Slik tar du et bilde fra låseskjermen

1. Du aktiverer skjermen ved å trykke raskt på strømknappen .
    2. Du aktiverer kameraet ved å berøre og holde nede og deretter sveipe hvor som helst.
    3. Når kameraet er åpnet, trykker du på .

Slik tar du et bilde ved å trykke på kameraknappen på skjermen

1. Aktiver kameraet.
    2. Rett kameraet mot motivet.
    3. Trykk på kameraknappen på skjermen. Bildet tas i det øyeblikket du slipper opp kameraknappen.

Slik tar du en selfie ved hjelp av frontkameraet

1. Aktiver kameraet.
    2. Trykk på .
    3. Trykk på kameratasten på skjermen for å ta bildet.

Slik bruker du blitsen på stillbildekameraet

1. Når kameraet er åpent, tar du hurtig på .
    2. Velg ønsket blitsinnstilling.
    3. Ta bildet.

Slik bruker du zoomfunksjonen

• Når kameraet er åpent, knip sammen eller fra hverandre på kameraskjermen.
    • Du kan også bruke volumtasten, ved trykke opp eller ned. Trykk på , og trykk deretter på Mer > Bruk volumtast som for å aktivere denne funksjonen.

Spille inn et videoklipp

1. Aktiver kameraet.
    2. Hvis videomodus ikke er valgt, sveiper du skjermen for å velge til .
    3. Rett kameraet mot motivet.
    4. Trykk på for å starte innspillingen.
    5. Trykk på for å stanse midlertidig mens du spiller inn en video. Trykk på for å fortsette innspillingen.
    6. Trykk på for å stoppe innspillingen.

Slik tar du et bilde mens du tar opp en video

• Hvis du vil ta et bilde mens du spiller inn en video, trykker du på . Bildet blir tatt i det øyeblikket du slipper opp kameraknappen.

Slik viser du bilder og videoer

1. Aktiver kameraet, og ta deretter hurtig på en miniatyr for å åpne et bilde eller en video.
    2. Knips mot venstre eller høyre for å vise bilder og videoer.

Slik sletter du et bilde eller en video

1. Finn bildet eller videoen du vil slette.
    2. Trykk på skjermen for å vise verktøylinjen.
    3. Trykk på .
    4. Trykk på SLETT for å bekrefte.